foradia pressupostparticipatiualcoi

Podem Alcoi continua arreplegant propostes de les veïnes i veïns

• Podem Alcoi està arreplegant propostes que els alcoians consideren necessàries per a dur a terme al municipi • El pròxim acte que Podem durà a terme al carrer arreplegant propostes serà aquesta vesprada de dijous 14 de març, a les 17:00h a l'Avinguda Hispanitat

Podem Alcoi està arreplegant propostes que els alcoians consideren necessàries per a dur a terme al municipi. Tal com afirma la candidata a l’alcaldia i secretària general de la formació, Naiara Davó, “són moltes les persones que estan participant i aportant bones idees. Destaquen propostes de joventut, mobilitat, medi ambient, manteniment o habitatge per a millorar Alcoi“. Per això, “estem molt satisfetes de l’acollida que està tenint aquesta iniciativa“.

El pròxim acte que Podem durà a terme al carrer per a continuar arreplegant propostes serà aquesta vesprada de dijous 14 de març, a les 17:00h a l’Avinguda Hispanitat.

Les propostes que estan arreplegant se sumaran a les iniciatives treballades en les deferents comissions de la formació ‘Àrees Morades’, un espai obert de diagnòstic, recull de propostes i reflexió, on la gent de l’organització i de la societat civil estan treballant conjuntament.

En Podem és prioritari parlar amb la gent, incloure les seues propostes per a millorar el programa electoral i construir juntes l’Alcoi que volem. Per això, animem als veïns i veïnes de la nostra ciutat que tinguen ganes de participar a vindre a les nostres carpes, perquè segur que podrem passar una bona estona parlant de la ciutat que estimem“, continua explicant Naiara.

Per a qui estiga interessat en expressar les seues propostes i no puga acudir als actes que s’estan duent a terme als carrers, Podem convida a comunicar-les mitjançant el correu electrònic municipalisme@alcoi.podemos.info

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *