foradia subscriutegrat

La Colònia d’Aviació passarà a ser propietat municipal a octubre 

• 7.500 metres quadrats dels 60.000 del terreny de la Colònia d'Aviació passaran a ser propietat municipal. • La Colònia d’Aviació va ser construïda pels americans a mitjan anys 50.

colonia de aviació

El conveni de la Colònia d’Aviació entre l’Ajuntament d’Alcoi i el Ministeri de Defensa ha entrat en l’última etapa de la seua aprovació i es podrà portar per a la seua aprovació al Plenari Municipal al mes d’octubre.

Si no n’hi ha contratemps, un total de 7.500 metres quadrats dels 60.000 del terreny de la Colònia d’Aviació passaran a ser propietat municipal.

Des del Govern ja es va organitzar una reunió a final de l’estiu amb els veïns de la zona per a explicar aquest acord i escoltar, per la seua banda, els dubtes i suggeriments per la part de terreny.

Des de l’Ajuntament es va presentar un projecte anomenat “eco barri, amb un cost aproximat de 3,5 milions d’euros, al Ministeri de Foment per aconseguir subvenció però la situació actual de bloqueig institucional a Madrid fa que totes les ajudes d’aquest tipus estiguen paralitzades.

Recordant la història, la Colònia d’Aviació va ser construïda pels americans a mitjan anys 50 del passat segle amb la finalitat d’albergar als militars del Ministeri de l’Aire que tenien cura de les instal·lacions de la base aèria d’Aitana.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *