foradia subscriutegrat

1.800 alumnes participen en la II Mascletada Ecològica d’Oliva

• Aquesta consisteix en una composició rítmica i sorollosa feta amb botelles buides de plàstic, colpejant en terra, flautes d’èmbol i xiulets • És típica de València, en temps de falles, i les escoles opten per aquesta modalitat per tal de donar la benvinguda a la festa fallera

Al voltant de 1.800 alumnes d’infantil i primària dels col·legis públics i concertats de la ciutat i de tres escoles infantils han participat en la II Mascletada Ecològica que celebra Gandia, organitzada pels professors de música dels col·legis de la ciutat i per la Regidoria d’Educació.

Aquesta consisteix en una composició rítmica i sorollosa feta amb botelles buides de plàstic, colpejant en terra, flautes d’èmbol i xiulets. És típica de València, en temps de falles, i les escoles opten per aquesta modalitat per tal de donar la benvinguda a la festa fallera, sense foc i amb soroll. L’activitat ha tingut lloc al Parc de l’Estació.

Amb aquesta activitat pretenem fer una representació rítmica portada a terme per les persones especialistes de música a cadascuna de les nostres escoles i, així mateix, promoure les activitats entre centres” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

A l’acte s’ha convidat a la Fallera Major d’Oliva 2019, Maria Morant, a la seua Cort d’Honor, i a la Federació de Falles d’Oliva. Amb aquest es donava inici als dies grans de les Falles d’Oliva 2019.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *