foradia subscriutegrat

Jorge, Avalem Experiència: “estic molt a gust, però solament seran 6 mesos”

• Aquests contractes representen oportunitats laborals i econòmiques per a moltes famílies. Però també avanços i millores per a la ciutat • Parlem amb Jorge perquè ens comente com està vivint la seua experiència laboral

Durant els últims anys han sigut vora 400 les persones que han sigut contractades per l’Ajuntament a través dels programes Avalem. La majoria d’aquestes persones són joves, menors de 30 anys, que encara no han tingut cap oportunitat de treballar; però també n’hi ha persones amb diversitat funcional i persones majors de 30 anys amb risc d’exclusió social.

En aquest sentit, aquests contractes representen oportunitats laborals i econòmiques per a moltes famílies. Però també representen avanços i millores per als serveis i el manteniment de la ciutat, ja que tots els contractats desenvolupen treballs en els diferents departaments de l’Ajuntament, contribuint a dinamitzar l’Administració, millorar els paratges naturals, mantenir neta la ciutat i els parcs o gestionar diferents institucions públiques.

Parlem amb algunes de les persones contractades perquè ens comenten com estan vivint la seua experiència laboral i quines són les seues expectatives de futur.

Jorge és oficial d’obra, amb 57 anys té a càrrec seu una xiqueta amb diversitat funcional. Feia molt de temps que no era contractat per una empresa. El programa Avalem Experiència li ha donat una oportunitat per a poder desenvolupar durant 6 mesos treballs d’obres i serveis a la ciutat d’Alcoi.

Ens comenta que se sent molt a gust amb el treball que, des de desembre de l’any passat, està realitzant. Que estan millorant moltes infraestructures de la ciutat i que pot realitzar el treball que ha desenvolupat durant més de 28 anys. A més, agraeix que tinga l’oportunitat de poder compatibilitzar-ho amb la cura de la seua xiqueta, que té necessitats especials.

No obstant això, ens comenta que per a ell aquest contracte no representa cap esperança de futur, ja que de moment no n’hi ha possibilitats d’allargar-ho més de 6 mesos i a la seua edat és complicat que una empresa el vulga contractar. Així i tot, es mostra molt agraït per l’oportunitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *