lasarga ajualcoitel

La Coordinadora pel Valencià organitza dues rutes: ‘Alcoi, ciutat patrimonial’ i ’Conéixer Gorga’

• Dins de la ruta ‘Alcoi, ciutat patrimonial’, que té lloc el diumenge 24 de març, hi ha una nova ‘Ruta Modernista pel Cementeri d'Alcoi’ • ’Conéixer Gorga’ tindrà lloc el dissabte 23 de març, a les 10:30. Inclou una visita pel poble,

‘Alcoi, ciutat patrimonial’ i ’Conéixer Gorga’, dues rutes organitzades per part de la Coordinadora pel Valencià, dins dels actes previs a la XXI Trobada d’Escoles en Valencià.

’Conéixer Gorga’ tindrà lloc el dissabte 23 de març, a les 10:30. Inclou una visita pel poble, l’església, el celler de vi “Gorgu”, el taller de randa i la monumental “Olivera Mil·lenària”. En acabant hi ha possibilitat de dinar al bar del poble.

Dins de la ruta ‘Alcoi, ciutat patrimonial’, que té lloc el diumenge 24 de març, hi ha una nova ‘Ruta Modernista pel Cementeri d’Alcoi’, a càrrec dels professors d’Història alcoians Lluís Vidal i Elisa Beneito. L’historiador Àngel Beneito, per la seua banda, explicarà el refugi de la Guerra Civil, diumenge 24 de març. També es podrà compartir un dinar de germanor.

Per a inscriure’s, es pot trobar més informació en aquest enllaç.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *