foradia subscriutegrat

El Dia Mundial del Turisme permetrà conéixer la història de l’Hotel amb encant i Restaurant Masia La Mota

La ruta guiada per Gabriel Guillem serà aquest dissabte a les 18 hores

L’hotel i restaurant Masia La Mota celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb una proposta de doble interés. D’una banda, una degustació de l’oli que produeixen els seus olivers, l’oli Masia La Mota. Per un altre, endinsar-se en la història d’aquesta singular edificació, recuperada pel matrimoni panameny Edgar Ameglio i Indira Amaya.

A partir de les 18 hores d’aquest dissabte 28 de setembre, l’historiador Gabriel Guillem realitzarà una visita guiada que permetrà als assistents conéixer els orígens, l’evolució i els estils arquitectònics d’aquesta històrica mansió situada al Parc Natural Font Roja, revelats després del minuciós estudi realitzat pel mateix Guillem. La ruta finalitzarà amb una degustació amb pa casolà fet a l’hotel i restaurant amb el qual assaborir l’oli Masia La Mota, que compta ja amb la marca Parc Natural i està en procés de la certificació ecològica que confereix el CAE.

L’hotel i restaurant Masia La Mota és referent en sostenibilitat i projecció empresarial en tot allò referent a recuperació del paisatge, l’activitat agrícola i la creació d’ocupació en àmbits que estaven totalment abandonats en aquesta antiga casa de camp que data del segle XVIII.

Referent a l’oli, des de sempre Masia La Mota sempre ha promocionat alguns dels olis més coneguts de la zona d’Alacant Interior com Terrus, Font Roja o Masia El Altet, el més premiat del món. Actualment, l’establiment impulsa en aquestes comarques una nova possibilitat de negoci mitjançant la incorporació de la zona com a destinació oleoturística. S’ofereix una experiència en la naturalesa amb valors soci culturals i de conservació mig ambiental. La visita guiada és gratuïta, amb places limitades.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *