foradia subscriutegrat

La legislatura acaba amb una forta inversió als ponts de la ciutat

• Al voltant de 700.000 euros han estat destinats • El Pont de Sant Jordi restaurat en dues actuacions • Una millora també del pont del Viaducte i del Pont de Sant Jaume • Proteccions dels ponts de Cristina i de la Petxina • També el Fernando Reig baix el finançament del Govern d'Espanya

Al voltant de 700.000 euros han estat destinats al llarg dels distints pressupostos municipals de la legislatura per una renovació de la majoria de ponts de la nostra ciutat. 

El Pont de Sant Jordi restaurat en dues actuacions ha sigut la inversió més elevada. Una adequació de les balustrades en una primera intervenció i la restauració del ferm de la calçada i l’ampliació de voreres en una posterior actuació, han deixat l’emblemàtic Pont de Sant Jordi en un perfecte estat que ha millorat l’abandonament que havia tingut aquest pont durant els 40 anys anteriors. Cap actuació feta a pesar de les distintes promeses fetes s’havia comptabilitzat en millorar aquesta infraestructura tan important pels nostres pobles.

Una millora també del pont del Viaducte i del Pont de Sant Jaume han permès millorar la vida útil dels mateixos i que continuen donant el servei de convivència entre barris per al que van ser creats. Poques actuacions de manteniment havien tingut aquests ponts i el seu intens ús havia fet perillar la durabilitat d’aquests. Dues actuacions del voltant de 150.000 euros que han permès deixar en perfecte estat unes infraestructures bàsiques per a la ciutat.

A aquestes actuacions s’ha d’incorporar també les millores fetes a les proteccions dels ponts de Cristina i de la Petxina i el proper del pont de Sant Roc, on amb recursos municipals hem donat solució a la seguretat als ponts.

També el Fernando Reig baix el finançament del Govern d’Espanya i les gestions fetes pel nostre Govern hi ha tingut una actuació de 12 milions d’euros que han completat una sèrie d’actuacions que millorarà la mobilitat però tenint en compte principalment als vianants.

Hem tornat l’orgull dels nostres ponts a Alcoi, la ciutat dels Ponts.

Font: Grup Municipal Socialista Alcoi./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *