foradia elgrat

Alcoi acollirà el seu I Congrés de Big Data

• Un espai de reflexió i divulgació on professionals i empreses del sector compartiran la seua visió sobre el tractament i anàlisi de dades • Paral·lelament al congrés, se celebrarà un Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria, que té com a objectiu crear un lloc de trobada entre empreses,

L’Ajuntament d’Alcoi, junt amb Districte Digital, organitza el ‘I Congrés de Big Data Alcoi’, un espai de reflexió i divulgació on professionals i empreses del sector compartiran la seua visió sobre el tractament i anàlisi de dades. Serà el dia 4 d’abril a l’IVAM CADA.

Segons comuniquen des de l’Ajuntament, l’objectiu és que aquest es convertisca en un fòrum anual on professionals de referència compartisquen la seua visió i debaten sobre tendències, reptes i oportunitats per al tractament i anàlisi de dades.

Durant la jornada es parlarà sobre l’aplicació de l’anàlisi de dades en les empreses, en un context de transformació digital. L’esdeveniment permetrà als professionals i empreses assistents conéixer la realitat actual de l’aplicació del tractament de dades en l’empresa, i aprendre d’experiències i opinions sobre les possibilitats reals de la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning.

La jornada conformarà un entorn per a fer networking amb les principals empreses i administracions que actualment apliquen en els seus procediments el tractament de dades.

El congrés s’estructura en dues ponències magistrals, tres taules de debat i una fira d’empreses, en la qual les mateixes podran mostrar els seus projectes i serveis orientats a Intel·ligència Artificial IoT, Big Data i Machine Learning.

La jornada compta amb el suport de l’Associació d’empreses tecnològiques de la província d’Alacant, AlicanTeC i amb l’assessorament d’ANBAN (Associació Nacional de Big Data i Analytics).

Paral·lelament al congrés, la Universitat Politècnica de València, des del seu campus d’Alcoi, celebra un Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria (Fòrum e2), que té com a objectiu crear un lloc de trobada entre empreses, estudiants i titulats que busquen una oportunitat laboral, un canvi d’ocupació i orientació que millore la seua carrera professional.

El Fòrum e2 també és una oportunitat per a les empreses participants de donar-se a conéixer entre la comunitat universitària.

L’assistència al congrés és gratuïta, prèvia inscripció. Les empreses que desitgen participar en la fira d’empreses hauran d’enviar un mail a contacte_smartcity@alcoi.org, i indicar si desitgen a més realitzar alguna ponència sobre els seus productes o serveis. Per a obtenir més informació i conéixer el programa del Congrés Big Data Alcoi pots fer-ho a través de la web www.congresobigdataalcoy.es

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *