foradia

L’Ajuntament de Gandia busca fórmules per mantenir la platja canina

• Gandia compta amb una platja habilitada per a gossos de les millors valorades del País Valencià • Però recentment s'han denegat els permisos per a poder situar la infraestructura en la platja de l’Auir

Gandia compta amb una platja habilitada per a gossos de les millors valorades del País Valencià. El Consistori Municipal porta set anys realitzant esforços econòmics perquè el servei destinat a les mascotes es realitze en l’Auir d’una manera efectiva.

No obstant això, recentment s’han denegat els permisos per a poder situar la infraestructura en la platja de l’Auir, per ser un espai protegit pel Pativel (Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral).

Els Serveis Jurídics i d’Urbanisme de l’Ajuntament estan treballant en la cerca de diferents alternatives concordes amb la normativa per a poder continuar prestant aquest servei de platja canina amb totes les garanties legals perquè els animals puguen gaudir del litoral al costat dels seus amos.

L’opció de la zona urbana no es contempla per a situar la platja canina perquè suposaria perdre la bandera blava que acredita la qualitat del litoral. Gandia porta 32 anys consecutius obtenint un distintiu que s’atorga a les millors platges de l’Estat. Només 7 platges de la Comunitat Valenciana porten rebent aquest reconeixement durant els 32 anys, i en el cas de Gandia, és l’única de la província de València.

L’Ajuntament, per tot això, està buscant un encaix legal per a mantindre el servei de la Platja Ca en un emplaçament legal i sense posar en perill la bandera blava.

Font: Redacció./


Una resposta de L’Ajuntament de Gandia busca fórmules per mantenir la platja canina

  1. GABI ha dit:

    Espero que no la pongan en la playa del ahuir van ha espantar a los turistas y gandienses que les gusta y buscan una playa tranquila y virgen como los naturistas ,nudistas y la experiencia con los perros fue un desastre, los dueños permiten a sus perros anden a sus anchas y no respetan nada, se llena de cacas la playa las pasarelas ,los perros no dejan descansar ni relajar ladran mucho los sueltan ,y pobres animales no saben donde esconderse del sol a cincuenta grados bueno yo veo un maltrato animal y el parking es muy pequeño y los bañistas normales tienen que irse de la única playa que vale la pena bañarse en Gandia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *