foradia camaraalcoi

El I Concurs Amateur de Fideuà Gandia atrau vora 2.500 persones

La primera edició d'aquesta iniciativa se suma a la promoció del plat saforenc que ja es portava a terme amb el Concurs Internacional

La promoció de la fideuà, el plat més típic de Gandia, fa guanyar visitants a la capital de la Safor. Al voltant de 2.500 persones van acudir el passat dissabte 6 d’agost a presenciar la primera edició del I Concurs Amateur de Fideuà de la ciutat, una iniciativa que s’hi suma al Concurs Internacional d’aquest plat ja assentat.

Respecte als guanyadors d’aquesta primera edició, el primer lloc va ser per a Guillermo Sancho Ferrer i la seua recepta, que com a premi va rebre un diploma acreditatiu i participació en el 48é Concurs Internacional Fideuà de Gandia com a jurat. El segon lloc va ser per a Joan Salvador Pérez Marí, amb un premi que consistia en un diploma acreditatiu, dues invitacions per al Concurs Internacional com a convidat i un sopar per a dues persones en el restaurant Chef Amadeo. Finalment, el tercer classificat va ser Pablo García San Juan, que va rebre un diploma acreditatiu i dues invitacions per al Concurs Internacional com a convidat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *