foradia subscriutegrat

Compromís presenta la seua proposta econòmica per ‘Rodes Futura’

• Un punt de generació d’innovació, transferència de coneixements i de creació de noves empreses • «Hem confeccionat una llista amb gent molt preparada, i amb gran capacitat de treball en grup, per a cobrir tots els aspectes de la gestió de la ciutat" Màrius Ivorra

A la presentació de la llista a més Compromís presentà un vídeo en el que explica la seua proposta econòmica per al projecte Rodes Futura’.

Una proposta per a fer de Rodes un punt de generació d’innovació, transferència de coneixements i de creació de noves empreses que va a ser un dels motors econòmics de la nostra ciutat.

El candidat a l’alcaldia Màrius Ivorra assenyala “nosaltres volem que Rodes Futura tinga un component majoritàriament econòmic, situant en altres emplaçaments les propostes de caire social i cultural” . Amb aquesta proposta Compromís reafirma la seua aposta per la reactivació econòmica i la innovació a la nostra ciutat.

Màrius Ivorra «Tenim una llista per governar Alcoi»

«Hem confeccionat una llista amb gent molt preparada, i amb gran capacitat de treball en grup, per a cobrir tots els aspectes de la gestió de la ciutat, que és al que aspirem en aquestes eleccions. Innovació i emprenedoria, cultura, economia, legislació, turisme, educació, comerç, sanitat són aspectes els quals podem traure pit a aquesta llista»

1 Màrius Ivorra

2 Elisa Guillem

3 Alfredo Llorens

4 Pierre Hernández

5 Begonya Domènech

6 Alexandre Cerradelo

7 Pep Capó

8 Anna Climent

9 Carles Sansalvador

10 Begonya Sempere

11 Benjamin Buckman

12 Montse Vanyò

13 Adrià Mompó

14 Yaiza Ferrer

15 Samuel Medina

16 Anun Cascant

17 Joan Gisbert

18 Criseida García

19 Rafel Jordà

20 Maria Victoria Grau

21 Robert Company

22 Anna Gilabert

23 Jordi Davó

24 Julia Company

1er Suplent Paco Blay

2n Suplent Paloma Abad

3r Suplent Rafel Terol

Per al candidat a alcalde Màrius Ivorra «Hem confeccionat una llista amb gent molt preparada, i amb gran capacitat de treball en grup, per a cobrir tots els aspectes de la gestió de la ciutat, que és al que aspirem en aquestes eleccions. Innovació i emprenedoria, cultura, economia, legislació, turisme, educació, comerç, sanitat són aspectes els quals podem traure pit a aquesta llista». ‘Canvia’t la vida’ és l’eslògan de campanya.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *