Foradia elgrat

El Mirador de canyes del Serpis ha sigut ampliat amb els criteris de la bioconstrucció

• El material que s'ha utilitzat és: la canya comuna, fulles de palma, fang, rodes de neumàtic reutilitzades i nucs fets amb cordes naturals • Un dels objectius que es persegueix amb aquesta actuació és la conscienciació mediambiental

El Mirador de canyes del Serpis ha sigut ampliat amb criteris de bioconstrucció. Aquest està situat als Jardins Joan Pellicer de Gandia, al passeig del riu Serpis, al costat de l’edifici Mirador del Serpis. El material que s’ha utilitzat és: la canya comuna, fulles de palma, fang, rodes de neumàtic reutilitzades i nucs fets amb cordes naturals per a subjectar l’estructura, rematada amb una cobertura vegetal.

Un dels objectius que es persegueix amb aquesta actuació és la conscienciació mediambiental. La posada en valor dels recursos naturals de la zona provoca, en aquest sentit, la reflexió de la ciutadania sobre el seu ús i aprofitament.

Per a dur-lo a terme, s’ha realitzat prèviament un taller popular de formació en la tècnica de bioconstrucció, organitzat per Econstrucció, un grup d’arquitectes saforencs que treballen la tècnica des de fa anys, i finançat pels departaments municipals de Territori i Polítiques amb la Ciutadania. També hi ha col·laborat la GVA Labora, mitjançant el Taller d’Ocupació Sendes Urbanes Gandia IV.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *