foradia cdturisme

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat convoca una nova edició d’Emprendeaventur@

• La Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i El Comtat ha llançat la novena edició del programa Emprendeaventur@ • Tindrà lloc el concurs de projectes empresarials, avaluats a través de criteris com: viabilitat, innovació, capacitat de generació d'ocupació, etc.

La Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i El Comtat ha llançat la novena edició del programa Emprendeaventur@, en la qual participen de nou CEEI Alcoi-València i JOVEMPA. Una iniciativa, segons indica el president de l’entitat, Manolo Gomicia, amb la qual es vol donant suport “a la posada en marxa de noves empreses a les nostres comarques”.

Es tracta d’un programa gratuït de capacitació per a emprenedors i empreses de recent creació que consta de sessions dinàmiques i de treball en equip, en les quals els emprenedors podran compartir coneixements, inquietuds i enriquir el seu projecte.

Amb Emprendeaventur@, els emprenedors participants podran descobrir oportunitats de negoci a través de les tendències de mercat, construir el seu model de negoci amb una metodologia innovadora, desenvolupar les estratègies clau per a fer arribar el teu producte o servei al client i aprendre les estratègies clau per a gestionar les finances de la seua empresa.

Les quatre primeres sessions són formatives i de capacitació; s’estableix una cinquena sessió de treball en la qual es realitza una tutoria conjunta per a atendre les consultes i dubtes dels projectes participants. Una vegada realitzat el procés de capacitació, té lloc la fase de concurs de projectes empresarials. Els emprenedors participants seran avaluats per un jurat sobre la base de criteris com: viabilitat, innovació, capacitat de generació d’ocupació, etc.

Jesús Casanova, Director del CEEI Alcoi-València, ha comentat que “amb aquesta nova edició Emprendeaventur@ continuem donant suport a la promoció de l’emprenedoria i la creació de noves empreses en la zona. Tots els programes que realitzem en col·laboració amb la Mancomunitat estan donant bons resultats i això és molt positiu“.

Aquesta edició començarà el pròxim 8 d’abril i finalitzarà el 2 de maig. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el diumenge 7 d’abril a les 14.00 hores i es realitzen a través d’aquest portal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *