foradia subscriutegrat

Emprenedors i emprenedores ja poden enviar la sol·licitud per a l’Activa Àgora

Aquesta serà la novena edició d'aquest programa que té com a objectiu donar suport a aquelles persones que volen llançar un nou projecte empresarial

El regidor d’Ocupació, Alberto Belda, juntament amb Javier Expósito, com a representant de FEDAC, i Ramón Ferrandis, director del CEEI, han presentat la novena edició del programa Activa Àgora. Com a comentat Belda, aquest programa té com a intenció “assessorar i acompanyar a la gent d’Alcoi i de la comarca, que tenen una idea de negoci al cap”.

I és que la creació de noves empreses és un bon motor per a l’economia, ja que, també pot generar llocs de treball, i segons ha comunicat el regidor d’Ocupació: “Tenim dades cada vegada millors”, i ha explicat que actualment la xifra d’aturats a la ciutat és d’unes 4.000 persones, i que té una tendència a la baixa.

A més, Alberto Belda ha afegit que: “Després el que fem es donar suport a econòmicament, perquè una volta han creat l’empresa, puguem ajudar-los a eixir o a què es consoliden. Eixa és la idea de la regidoria d’Ocupació”.

Per la seua part Javier Expósito, ha afirmat que des de FEDAC estan compromesos amb el futur econòmic de la ciutat, i ha argumentat que això passa pels emprenedors i emprenedores. “Activa Àgora és un programa que es mostra com una palanca de canvi i de creixement de l’emprenedoria i del futur de la ciutat”.

Des de la Federació Empresarial de l’Alcoià i El Comtat, a més, es fa un seguiment anual dels projectes i iniciatives emprenedores que ixen del programa, i veuen l’evolució d’aquestes i l’ocupació que generen. “Tenim molts exemples d’empreses que han eixit d’Activa Àgora, i que s’han convertit en empreses consolidades, i això és el que mostra que estem en el camí correcte. Per la nostra part, volem estar en iniciatives com aquestes durant molts anys”.

Per altra banda, Ramón Ferrandis, director del CEEI Alcoi-València, ha indicat que des de la seua entitat estan encantats de col·laborar al programa, i ha comentat que ja s’han recuperat les xifres d’atenció a emprenedors d’abans de la pandèmia, i que de les 62 consultes que es van fer en 2020, s’ha passat a 103 en 2021; i que: “La mitjana de creació d’empreses està en 10 per edició. Treballem en altres llocs i aquesta és una xifra molt bona. A més, s’ha de destacar que cada empresa és un generador de més treball”. Totes aquestes dades les ha celebrat assegurant que: “Comencem a veure un horitzó més clar”.

El dia 6 de juny, a les 14h, finalitzarà el termini de sol·licituds per a participar en el programa, i el dia 14 de juny s’iniciarà aquesta novena edició d’Activa Àgora. Durant el temps que dure aquesta edició, es treballarà amb els participants el model de negoci, el pla econòmic i financer, el pla de comunicació i de màrqueting, i també aprendran a explicar el seu projecte a tercers.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *