foradia subscriutegrat

L’economista mediàtic José Carlos Díez ofereix a Alcoi un diagnòstic molt optimista

• En un to marcadament optimista, l’economista ha assenyalat que estem vivint una transició de model energètic que impulsarà grans canvis a la nostra societat • Un dels fets que estan marcant la ràpida evolució del nostre món és la innovació tecnològica, amb la Xina, principal potència econòmica, encapçalant

L’economista mediàtic José Carlos Díez ha visitat Alcoi per a oferir una conferència. José Carlos Díez és professor d’economia en la universitat d’Alcalà. És un dels economistes espanyols amb més repercussió mediàtica, participant en tertúlies televisives en nombrosos mitjans de comunicació de caràcter estatal i com a columnista en el periòdic El País.

El títol de la seua conferència ha sigut ‘Alcoi en l’era global’, i s’engloba en el cicle d’actes de reflexió que està duent a terme l’Ajuntament ‘Alternatives: sessions de ciutat’. Aquesta s’ha centrat en oferir una visió de les oportunitats de desenvolupament econòmic que l’actual conjuntura està deixant, especialment a la ciutat.

En un to marcadament optimista, l’economista ha assenyalat que estem vivint una transició de model energètic que impulsarà, com sempre ha succeït al llarg de la història, grans canvis a la nostra societat. I en aquest sentit, ha comentat que Espanya està situat geogràficament (i en concret la part del Mediterrani) en un punt especialment oportú, amb abundància de sol i fent de connexió entre Àfrica i Europa.

Un dels fets que estan marcant la ràpida evolució del nostre món i de les nostres societats és la innovació tecnològica, amb la Xina, principal potència econòmica, encapçalant el sector des de fa anys. Aquest sector promet oferir oportunitats que fins el dia d’avui són, en bona part desconegudes, però que suposen nous models de comerç i desenvolupament econòmic.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *