foradia pressupostparticipatiualcoi

La Unitat de Prevenció consciència als alumnes de Xàtiva sobre les addiccions tecnològiques

• Van parlar sobre els problemes relacionats amb les addiccions, sobretot les vinculades amb les noves tecnologies. • Es tracta de promoure una vida saludable lliure d’addiccions, tant a nivell físic, com psicològic i social.

La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) informa i sensibilitza als alumnes de Xàtiva sobre els problemes relacionats amb les addiccions, sobretot les vinculades amb les noves tecnologies. En concret, recentment ha oferit una xarrada a les aules de 6é de Primària del Centre escolar Beato Jacinto Castañeda.

Els xiquets i xiquetes es van mostrar molt interessats i participatius durant l’activitat: van donar la seua opinió, compartir les seues experiències i conèixer amb més profunditat el tema de les drogues i les conductes addictives, especialment els videojocs i els mòbils.

Des de la UPCCA i el col·lectiu de professors consideren necessari intervenir prompte amb l’alumnat de Primària i anar apropant-los temes tan importants com aquests, per tal de promoure una vida saludable lliure d’addiccions, tant a nivell físic, com psicològic i social.

L’alumnat de Primaria resulta d’especial interès per a dur a terme la sensibilització, atès que es troba en una etapa vital plena de canvis en la qual finalitza la infància i s’endinsen en l’adolescència.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *