foradia subscriutegrat

Un mes d’abril d’especial interés informatiu amb El Grat

• Per una banda s’aproximen les eleccions generals i autonòmiques; i per altra, és el moment de celebració de diferents festes i esdeveniments als municipis de les Comarques Centrals valencianes • A banda de l’anàlisis d’algunes claus d’aquestes eleccions, de la mà d’experts com Javier Llopis i Vicent Luna, en podeu trobar entrevistes a diferents candidats

Aquest mes d’abril té especial interés públic i informatiu: per una banda s’aproximen les eleccions generals i autonòmiques; i per altra, és el moment de celebració de diferents festes i esdeveniments als municipis de les Comarques Centrals valencianes. A això, cal afegir-li l’arribada del bon temps i l’allargament de les hores de llum diàries, que, d’alguna manera, estimula l’activitat social i cultural.

Pel que fa a l’activitat cultural i artística. Aquesta edició El Grat vos ofereix entrevistes en exclusiva de diferents persones de rellevància, com són: el poeta Luís García Montero, qui ens deixa afirmacions com “hem de reivindicar un periodisme digne”, o els humoristes Maria Juan i Marc Giró. Per altra banda, coneixem amb detall, de la mà grans noms com Antoni Miró i Pep Sou, el nou cicle d’exposicions culturals d’Alcoi.

Entre els esdeveniments festius i culturals d’aquests dies, podem destacar: la Fira de Motor, de Gandia, les activitats de dinamisme mediambiental XiveGa’t, el festival Música i Lletra de Xàtiva, el Mercat Tradicional de Benilloba, la celebració de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina, les festes de Moros i Cristians d’Agullent…

Especial atenció cal parar a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, que enguany, per cert, han sigut declarades Bé d’Interés Cultural Immaterial. A més de les principals novetats d’enguany, entre les que consta el calendari de les filaetes, vos oferim una entrevista amb el Sant Jordiet, Álvaro Santacreu.

Com dèiem, el 26 d’abril se celebren les eleccions generals i autonòmiques. A banda de l’anàlisis d’algunes claus d’aquestes eleccions, de la mà d’experts com Javier Llopis i Vicent Luna, en podeu trobar entrevistes amb alguns dels candidats de diferents formacions polítiques. Entre altres, parlem amb Toni Francés, actual alcalde d’Alcoi, Naiara Davó i Cristian Santiago, d’Unidas Podemos; i Estefania Blanes, candidata a diputada de les Corts Valencianes.

Podeu aconseguir un exemplar de la 693 edició d’El Grat en la vostra papereria, en els edificis institucionals o en els comerços i locals col·laboradors, que són dels millors professionals de l’entorn.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *