lasarga

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, abandona el PSOE

• Ha pres la decisió després d’analitzar, amb la direcció organitzativa del PSOE, l’alçament del secret de sumari del Cas Alqueria • Rodríguez es reafirma en la seua innocència però prefereix retirar-se del partit per a llevar “pressió al partit enmig d’unes eleccions claus per al futur del país”.

L’alcalde d’Ontinyent i expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha anunciat que abandona la seua militància amb el PSOE, partit del qual forma part des de fa 20 anys. Ha pres la decisió després d’analitzar, amb la direcció organitzativa del PSOE, l’alçament del secret de sumari del Cas Alqueria, a través del qual se li investiga per presumpta malversació de fons públics i delictes de prevaricació.

Rodríguez es reafirma en la seua innocència però prefereix retirar-se del partit, i de la candidatura a l’alcaldia, per a llevar “pressió al partit enmig d’unes eleccions claus per al futur del país”.

L’exmilitant del PSOE sol·licitarà declarar de manera voluntària davant del jutge al més prompte possible per tal d’aclarir “punt per punt” el cas, que, en les seues paraules, no va més enllà d’un assumpte “merament administratiu” que gira entorn “als nomenaments de set alts càrrecs”. Així mateix, afirma que “no se sosté l’acusació de prevaricació i, molt menys, la de malversació de fons”.

Jorge Rodríguez afegeix que quan arribem a la Diputació, ens trobem amb un informe de la Intervenció General de l’Estat en el qual es destacava que hi havia 670 persones contractades en Imelsa sense cap procés de selecció. Entre elles, un dels denunciants va ser contractat a dit en l’època que va ser gerent de l’empresa Marcos Benavent.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *