foradia pressupostparticipatiualcoi

Podem aposta per recuperar el patrimoni industrial i històric d’Alcoi

• "A Alcoi tenim el llit del riu ple de les antigues fàbriques industrials que s’estan caent. No ens podem permetre deixar perdre un patrimoni industrial extraordinari i únic" • No es pot entendre Alcoi sense el seu teixit industrial, sense les fàbriques i les obreres i obrers que allí treballaven

Podem aposta per la restauració prioritària del patrimoni cultural i històric, com a element referent de la cultura alcoiana: “la conservació del patrimoni industrial i històric d’Alcoi és imprescindible perquè ens arrela i ens dóna sentit de comunitat. No es pot entendre Alcoi sense el seu teixit industrial, sense les fàbriques i les obreres i obrers que allí treballaven. Sense la burgesia industrial“, afirma la candidata de Podem a l’Alcaldia d’Alcoi, Naiara Davó.

En aquest sentit, comunica quea Alcoi tenim el llit del riu ple de les antigues fàbriques industrials que s’estan caent. No ens podem permetre deixar perdre un patrimoni industrial extraordinari i únic en aquesta zona. Tot i que s’ha fet algun pas, cal fer una aposta valenta, dins les polítiques culturals i turístiques municipals i autonòmiques, i treballar conjuntament amb les institucions públiques superiors perquè no desaparega“.

La cap de llista per la formació morada conclou dient que, “cal reivindicar la identitat cultural d’Alcoi, i això passa per continuar recuperant de forma decidida i posant en valor el nostre nombrós patrimoni, incrementant els fons públics i buscar i donar suport a iniciatives particulars“.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *