foradia subscriutegrat

El Fossar reviscola amb música i poesia

Dins de les activitats programades per Alcoi d'Estiu s'inclou la presentación d'alguns projectes del segell Música de Telers

entretelersAquest divendres dia 11 de juliol a les 20.30 hores la placeta del Fossar acull la presentació dels poemaris Nova poesia alcoiana. Poemes entre telers,una interessant i prometedora barreja de “lletres i notes” que farà ambient, que se’n diu. Poesia i molta música debades i de qualitat.

Dins de la programació Alcoi d’Estiu, i amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, el col·lectiu Música de Telers se’n va de festa a la seua pròpia festa. Quins són els noms dels poetes i poetesses que ens delectaran amb la seua creativitat? Alguns ja vos sonaran: Mercè Climent, Miquel Cruz, Mauro Colomina, Yaiza Ferrer i David Peidro.

Música ‘a la fresca’

Pau Miquel Soler (Arthur Caravan) posarà el punt musical als textos amb què ha participat en el projecte. Totes les obres s’inclouen en els dos volums de l’edició del llibre Nova poesia alcoiana.

La festa servirà també per a presentar els últims discos publicats pel col·lectiu Música de Telers (agrupa les propostes de grups com Arthur Caravan, Hugo Más, Batà, We Are Not Brothers, El Diluvi o Pelandruska). Per aquest divendres, l’estrena vindrà de la presentació d’Intermareal, del grup Batà -Carles Llinares i Rebeca Sanjuán- i el particular Bodes, batejos i circumcisions, dels potents Pelandruska.

Així, vos posem la mel a la boca… Ens veiem a la placeta del Fossar.

“…La música, una arquitectura de sons.” Beethoven

Font: M.Rosella Gisbert


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *