foradia subscriutegrat

Són 8 les candidatures alcoianes que es presenten a les eleccions municipals

• El 26 de maig, les alcoianes i alcoians podran triar oferir el seu vot a una de les 8 candidatures que es presenten • Són dos les candidatures que es presenten com a novetat

El 26 de maig tindran lloc les eleccions municipals, juntament amb les europees. Tal com publica el Bolletí Oficial de la Província (BOP), les alcoianes i alcoians podran triar oferir el seu vot a una de les 8 candidatures que es presenten, una més que en els últims comicis locals.

Per una banda, estaran presents les paperetes dels partits polítics ja coneguts durant aquesta legislatura: PSOE, amb Toni Francés de cap de llista, seguit de Lorena Zamorano i Jorge Martínez; Podem, amb Naiara Davó, Cristian Santiago i Aarón Ferrándiz; Guanyar, amb Sandra Obiol, Pablo González i Tània Aznar; Compromís per Alcoi, amb Màrius Ivorra, Elisa Guillem i Alfredo Llorens; Ciudadanos, amb Rosa García, Marcos Martínez i Fernando Domenech; i el Partit Popular, amb Quique Ruíz, Lirios García i Francisco Cantó.

Són dos les candidatures que es presenten com a novetat. Un és Vox, amb David Andrés Abad de cap de llista, seguit de María Teresa Peidro i Carlos José García. I l’altre és: Tercera Edad en Acción, amb Maria Dolores Caldero, Jose Francisco Alemany i Maria Solbes.

Els últims comicis municipals van tindre lloc el 24 de maig del 2015. En ells va haver-hi una participació del 69% (en 2011 va ser del 67%) dels alcoians i una abstenció del 31%.

El resultat va ser els següent: PSOE: 9.830 vots, 9 regidors; Guanyar Alcoi, 6.070 vots, 5 regidors; Ciudadanos: 4.926 vots, 4 regidors; Partit Popular, 4.883 vots, 4 regidors; Compromís, 3.958 vots, 3 regidors; UPyD, 1.083 vots, 0 regidors; i Canviem Entre Tots, 619 vots, 0 regidors.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *