foradia subscriutegrat

Eleccions a Alcoi: 46.121 possibles votants, 21 col·legis, 88 meses, 176 urnes

· 46.121 alcoianes i alcoians tenen la possibilitat de votar els seus representants polítics aquest diumenge 28 d'abril · Vora un centenar de funcionaris locals treballaran perquè les eleccions puguen desenvolupar-se amb normalitat

46.121 alcoianes i alcoians tenen la possibilitat de votar els seus representants polítics al Congrés de Diputats de Madrid, al Senat i a les Corts Valencianes aquest diumenge 28 d’abril. Són 21 els col·legis de la ciutat, que inclouen 88 meses electorals amb 176 urnes.

Vora un centenar de funcionaris locals treballaran perquè les eleccions puguen desenvolupar-se amb normalitat a Alcoi. Estan encarregats de penjar el cens (complint amb la llei de protecció de dades), donar informació als electors, garantir que es compleixen tots els requisits, solucionar incidències i passar les dades de participació i d’escrutini al centre de dades.

Hi haurà també al voltant d’un centenar de policies, entre nacionals i locals, distribuïts entre els espais habilitats per a exercir el vot. Tot amb l’objectiu de garantir la seguretat, la llibertat i les normes de la Junta Electoral.

D’altra banda, les Brigades de Serveis i manteniment elèctric estaran treballant, per solucionar qualsevol incidència així com per a retirar el material electoral una vegada tancats els col·legis.

Enguany, s’han canviat d’ubicació 7 taules electorals amb la finalitat de facilitar l’accés als votants. Les taules ubicades al Col·legi Santa Anna, aniran al Centre Cervantes Jove (c/ Els Alçamora, 1). Són: 41U – 42A – 42B – 42C – 48A – 48B. Per tal d’apropar les urnes als votants, el Districte 2, Secció 3, s’ha subdividit en dos. Quedant-se una taula on estava ubicada que és a l’AV Font Roja (El Camí, 40), i l’altra en el Campus d’Alcoi UPV (Pl. Ferrándiz i Carbonell,1). En ambdós, votaran per proximitat. La mesa que s’ha canviat és la: 2-3-A.

La regidora de Règim Jurídic, Lorena Zamorano, indica que “demanem als ciutadans que comproven el seu col·legi electoral perquè enguany hi ha hagut canvis així evitarem problemes el diumenge. Els canvis introduïts pretenen apropar els col·legis a algunes zones que es quedaven lluny”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *