Foradia parentesisajudalcoi

Ciudadanos reivindica la millora de la CV-70 entre Alcoi i Benidorm

• Recuperar el projecte de millora de la carretera CV-70 que uneix Alcoi i comarca amb Benidorm a través del port de Confrides • Sedano ha insistit que “aquesta carretera ens podria aproximar a Benidorm en 35 o 40 minuts

Jordi Sedano DelgadoRecuperar el projecte de millora de la carretera CV-70 que uneix Alcoi i comarca amb Benidorm a través del port de Confrides. Aquesta és una reivindicació de Ciudadanos Alcoi, qui considera que aquesta infraestructura “és un projecte fonamental per a la projecció de la ciutat i de tota la comarca des del punt de vista del turisme, l’economia i el treball”.

El regidor Jorge Sedano considera que l’estat actual de la via és “lamentable” i ha insistit en la necessitat d’intervenir. El regidor recorda que en 2009 es va redactar un projecte bàsic per a la millora d’aquesta carretera “que preveia una inversió de més de 100 milions d’euros, però amb l’arribada de la crisi econòmica es va quedar paralitzat”. I en aquest sentit, afirma que “ha de ser l’Ajuntament el que intercedisca perquè la Generalitat incloga en els pressupostos una dotació per a aquesta via”.

Sedano ha insistit que “aquesta carretera ens podria aproximar a Benidorm en 35 o 40 minuts, per açò és molt important, no solament pel turisme, sinó també perquè hi ha un potencial d’eixida de molta mà d’obra especialitzada d’Alcoi que acaba treballant en la costa”.

Segons Ciudadanos, la Cambra de Comerç ha demanat a l’actual conseller en aquesta mateixa legislatura que aquest projecte es reprenga. La formació ha proposat que “si no és possible destinar 100 milions de colp a la CV-70, que es realitze per fases”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *