lasarga ajualcoitel

Alcoi commemora el Dia Internacional dels Treballadors i l’aniversari de Joan Valls

• Ho ha fet amb diferents actes i activitats reivindicant millores i avanços en els drets socials. • Per altra banda, l’Associació Amics de Joan Valls ha celebrat el clàssic homenatge al poeta alcoià

Alcoi ha celebrat el Dia Internacional dels Treballadors i les Treballadores reivindicant millores i avanços en els drets socials. Ho ha fet amb diferents actes i activitats.

El primer d’ells ha sigut una festa reivindicativa a càrrec de la CGT i la Intersindical Valenciana, que ha consistit en un esmorzar popular i diferents intervencions reivindicatives, lectura de poemes i comunicats d’entitats.

La festa ha comptat amb les actuacions musicals dels grups de rap Licor Colecta, de J. Sandin i de Raúl Ortiz, que ha interpretat cançons de protesta dels anys 70.

A mig matí, s’ha dut a terme la tradicional volta als ponts reivindicativa, que ha finalitzat davant de l’Ajuntament amb algunes intervencions reivindicant més justícia social.

Tot seguit, l’Associació Amics de Joan Valls ha celebrat el clàssic homenatge al poeta alcoià, que enguany ha commemorat el 102 aniversari del seu naixement. Ho ha fet en nom de les llibertats i els drets socials.

La celebració ha gaudit de les actuacions de Jordi Gil i Ferran Rodes, d’Hiroshi Fuji i Lluís Torró, interpretant ‘La Muixeranga’, i de la Coral Polifònica Alcoiana. També s’han recitat poemes de Joan Valls, poeta alcoià al qual, per a concloure la commemoració, s’ha dedicat una ofrena floral.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *