Foradia elgrat

XVI Marxa per la desmilitarització de la serra d’Aitana

• El diumenge 19 de maig tindrà lloc la XVI Marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana • "Un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la natura"

El diumenge 19 de maig tindrà lloc la XVI Marxa per la desmilitarització de la serra d’Aitana, “un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la natura. Un dia per a demanar la protecció mediambiental d’Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar”.

Convoquen el Grup Antimilitarista Tortuga, l’Ateneu Cultural El Panical d’Alcoi i la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció.

L’eixida es durà a terme des de la plaça d’Al-Azraq d’Alcoi a les 8:45. A les 9.30 del matí eixirà des de les portes del Safari Aitana. Des d’allí es realitzarà una curta marxa fins al port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars, davant de la qual es llegiran els manifestos.

En acabar, es realitzarà una excursió des de la font de l’Arbre fins la carena de la serra. També hi ha gent que es quedarà a passar el dia en la font de l’Arbre. Convé dur calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret, cantimplora i protecció solar. També aliments per a esmorzar i, qui vulga, dinar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *