foradia subscriutegrat

31 de maig: Marxa per la Desmilitarització de la serra d’Aitana

Una jornada muntanyenca, de reivindicació pacífica i de convivència • L'eixida des d'Alcoi serà a les 8:15 des de la plaça d'Al-Azraq • La trobada serà a les 9 del matí a les portes del Safari Aitana • Convé dur calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret, cantimplora i protecció solar

Af Cartell A3_2015_printUn dia per a demanar la protecció mediambiental d’Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar. El diumenge 31 de maig us esperem per a passar un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la natura.

La trobada serà a les 9 del matí a les portes del Safari Aitana. Des d’allí es farà una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars, davant de la qual llegirem un manifest; en acabar aquest acte polític ens traslladarem a peu o amb cotxe a la font de l’Arbre per esmorzar tots junts. Després, les persones que ho desitgen faran una excursió fins la carena de la serra i la resta de gent es pot quedar a passar el matí a la font de l’Arbre, un bonic espai natural de la serra, ombrejat i amb aigua.

L’eixida des d’Alcoi serà a les 8:15 des de la plaça d’Al-Azraq. Anirem amb vehicles particulars (en el punt d’eixida ja ens repartirem entre els cotxes disponibles per tal d’utilitzar només els vehicles necessaris). Des d’Elx s’eixirà a les 7.30h des de l’estació d’autobusos.

Convé dur calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret, cantimplora i protecció solar. També aliments per a esmorzar i per a dinar, ja que la idea és menjar tots junts a la font de l’Arbre després de l’excursió. Serà ben rebuda qualsevol aportació per als que es queden passant el matí a la font: jocs, instruments musicals, tallers…

Podeu portar els vostres xiquets i xiquetes, i entre tots passarem un bon dia de camp. La Marxa està organitzada pel Col·lectiu per a la Cultura de Pau i Noviolència de l’Alcoià i el Comtat, Ateneu Cultura El Panical d’Alcoi, Grup Antimilitarista Tortuga, Margalló-Ecologistes en Acció d’Elx i Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *