Foradia ajualcoitel

La Capella de l’Antic Asil d’Alcoi inaugura l’exposició ‘Arsenal’, de José Antonio Picazo

• ‘Arsenal’ es compon de diferents sèries que mostren l'evolució de l'obra de l'artista, on reflexiona al voltant del camí que va prenent la societat • Les obres d'art de José Antonio Picazo es combinaran amb l'art de Damià Llorens i amb el vídeo mapping de Juan Carlos Cembreros (ScreenWarriors). • Exposició del 10 de maig al 29 de juny de 2019.

L’exposició ‘Arsenal’, de José Antonio Picazo, serà inaugurada en la sala d’art de la Capella de l’Antic Asil d’Alcoi, el pròxim 10 de maig a les 20h.

Les obres d’art de José Antonio Picazo es combinaran amb l’art de Damià Llorens (We Llaure Not Brothers), qui aportarà la seua música electrònica ‘noise post-industrial’. També amb el vídeo-artista que s’encarregarà del vídeo mapping per a la sala, Juan Carlos Cembreros (ScreenWarriors).

L’exposició ‘Arsenal’ es compon de diferents sèries que mostren l’evolució de l’obra de l’artista, on reflexiona al voltant del camí que va prenent la societat, des d’un sistema preindustrial fins a una societat on destaca l’element virtual i les noves formes de treball basades en l’explotació.

Com a nucli expositiu es troben els seus llenços, dels quals parteix la seua anàlisi sobre la importància de la industrialització. A partir d’ells apareixen les teles, que formen part d’un projecte sota el títol ‘d’Igual a Igual’.

A continuació segueixen les sèries dels cartons, de l’exposició ‘Desdibujada’, una expressió dels canvis socials cap a un futur en construcció. També n’hi ha obres d’impressions 3D, part de l’exposició ‘Mecanizados’, que al·ludeixen al futur imminent que modificarà el nostre sistema de treball i econòmic.

Finalment, presenta la seua obra nova, que integra: unes escultures realitzades amb fusta de palets on es produeix una crítica al pes del sistema econòmic; i, d’altra banda, una sèrie inèdita basada en obres digitals que representen les noves formes de treball.

Font: Redacció./


artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *