foradia subscriutegrat

Un programa extraordinari d’oci, turisme, cultura i esport per a aquest cap de setmana

• Aquest cap de setmana Alcoi ofereix un programa extraordinari d’oferta d’oci, turisme, cultura i esports • Activitats per a tots els gustos i públics

Aquest cap de setmana Alcoi ofereix un programa extraordinari d’oferta d’oci, turisme, cultura i esports. Entre altres, dissabte al matí, el Centre d’Interpretació Explora convida a una sessió de màgia i contacontes, dins del cicle ‘Explora el Dissabte’, entre les 10.30 i les 14.00 hores.

El diumenge 12, al matí, la regidoria de Turisme convida a descobrir les antigues muralles d’Alcoi amb una ruta dinamitzada amb jocs. Per a participar, cal inscriure’s en la Tourist Info.

Aquest mateix dia, hi ha visita guiada a les pintures rupestres a la Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, on cal inscripció prèvia al telèfon 965537144 o en el web www.sarga.org.

Simultàniament, entre les 10.30 i 14.00 hores, hi ha programada una activitat esportiva: tirolina, tir amb arc, pont tibetà, futbol 3×3 i moltes altres coses, i participar en sorteig de material esportiu. Totes les activitats són sense cost i per a públic de totes les edats. Es desenvoluparà a la zona del riu, entre el carrer Calderón i el Centre d’Interpretació Explora.

Pel que fa a l’oferta cultural, dissabte, a les 12 hores, hi ha una visita guiada a l’exposició de l’IVAM, ‘Tota la Ciutat parla d’això. Pintura espanyola en la col·lecció de l’IVAM’. Entre altres activitats, es construirà de manera grupal un relat conjunt, partint de l’obra i trajectòria artística dels i de les artistes com a inspiració. El diumenge hi ha programada una altra visita familiar a la mateixa exposició. Es desenvoluparan jocs i activitats interactives.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *