foradia cdturisme

Estefania Blanes: “la gent ha votat en massa per a frenar a les dretes i a la ultradreta”

· “Unides Podem-Esquerra Unida és decisiva per a seguir duent a terme les polítiques del Pacte del Botànic" · Aquests resultats, segons ens comenta, han sigut possibles gràcies a la gran participació de la gent

L’alcoiana Estefania Blanes ha sigut elegida com a diputada a Les Corts Valencianes, per Unides Podem-Esquerra Unida. Malgrat que la seua formació ha perdut escons respecte a les anteriors eleccions (8 dels 13 que va aconseguir en 2015), es mostra especialment positiva, no a soles per tindre l’opció d’exercir aquest càrrec, sinó “perquè la gent ha eixit a votar en massa per a frenar a les dretes i a la ultradreta”.

Es mostra optimista respecte al treball de futur que el Pacte del botànic podrà continuar fent durant aquesta legislatura “Unides Podem-Esquerra Unida és decisiva per a seguir duent a terme les polítiques del Pacte del Botànic, que, amb nosaltres dins del Govern, seran molt més valentes”.

Aquests resultats, segons ens comenta, han sigut possibles gràcies a la gran participació de la gent i a la fragmentació de la dreta, “que finalment no ha pujat tant com podríem haver esperat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *