foradia mediambient

Fernando Pastor: “Ximo Puig ha avançat les eleccions per a ocultar els problemes del Botànic”

· L’alcoià Fernando Pastor, representant a les Corts Valencianes pel PP, ha quedat a les portes de tornar a ser elegit diputat · Un altre dels factors pels quals el PP ha obtingut aquests resultats és la fragmentació de les forces de dreta

L’alcoià Fernando Pastor, representant a les Corts Valencianes pel PP, ha quedat a les portes de tornar a ser elegit diputat de la institució valenciana. Ocupava el lloc 8 de la llista del PP per Alacant, però la formació ha aconseguit un total de 7 diputats.

Ens comenta que el principal motiu de la caiguda del PP a Les Corts (de 31 escons ha baixat a 19) radica principalment en “l’estratègia de Ximo Puig de fer coincidir les eleccions valencianes amb les generals per tal d’ocultar els problemes que el Pacte del Botànic ha generat”.

Entre aquests problemes, assenyala: “la gestió de la sanitat, les cues d’espera, les llistes en les operacions mèdiques i els problemes de l’educació concertada”. Per altra banda, segons Pastor, un altre dels factors decisius pels quals el PP ha obtingut aquests resultats és la fragmentació de les forces de dreta.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *