foradia subscriutegrat

Comença el termini per sol·licitar les ajudes per a tindre accés als serveis de primera necessitat

• Es podran beneficiar les famílies amb ingressos inferiors a 12.000 euros anuals • Comença el termini per sol·licitar les ajudes de subministraments bàsics de l’habitatge

El termini per a demanar aquestes sol·licituds va del 15 de maig al 15 de juliol de 2019, ampliant com ja s’ha fet els darrers anys, el termini habitual d’un mes a dos, perquè la gent tinga més temps per poder fer sol·licitar-les i fer-les arribar al Departament de Tributs de l’Ajuntament d’Alcoi.

Es podran beneficiar les famílies amb ingressos inferiors a 12.000 euros anuals. Amb aquestes ajudes podran fer front al sosteniment de les càrregues de l’habitatge.

Hui dimecres 15 de maig comença el termini per a presentar la sol·licitud d’ajuda econòmica a les famílies 2019 i la sol·licitud de bonificació de la brossa 2020, que finalitzarà el 15 de juliol.

La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, ha explicat: «Cal destacar que des de l’Ajuntament als últims anys hem posat les màximes facilitats perquè les famílies puguen demanar unes ajudes que són molt importants perquè permetre tindre accés a serveis de primera necessitat».

Recordem que l’any passat, es van donar ajudes a 1.353 unitats familiars amb un import total de 105.520 euros. Cal destacar que tots aquests serveis que es bonifiquen, són bàsics per poder viure en un domicili estable.

Les ajudes són:

  • 1. Amb caràcter general els beneficiaris rebran una ajuda de 75 euros anuals. 
  • 2. Unitats familiars monoparentals amb fill/s menors de tres anys a càrrec, 100 euros anuals.
  • 3. Unitats familiars  amb fill/s menors de tres anys, 90 euros anuals.
  • 4. Unitats familiars amb discapacitats amb minusvalideses iguals o superiors al 65%,  120  euros a l’any.
  • 5. Unitats Familiars amb víctimes per violència de gènere, 120 euros a l’any.
  • 6. Famílies nombroses, 120 euros a l’any.
Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *