foradia cdturisme

Per què (entre altres moltes coses) votaré en les municipals a PODEMOS

Article opinió per Miguel Ripoll

Estàn els partits d’extrema dreta -PP i Ciudadanos- que per sí soles és desqualifiquen totalment, i tant sols diré que és pregunten els seus votants com de “democràticament” han elegit als seus números uns.

Després està la dreta, és a dir el PSOE; per a mi els pitjors, ja que basànse en no sé què, a través dels mitjants de comunicació com per exemple la Sexta i el seu mil.lionari matrimoni -Ferreras i Pastor- fan creure que són d’esquerres: en Europa, casi tot el voten conjuntament els grups socialistes i populars.

Ací en Alcoi hi ha que recordar que el PSOE va privatitzar en el 2000 fins al 2020 la gestió de l’aigua, de una forma molt fosca; té els autobussos, la brossa, el clavaguerans -tot en mans privades- i encara tenen la cara d’autodenominarsde socialiste-. Si fora públic, anualment en la brossa tendríem 1 mi.lió d’euros i més de 300.000 euros de l’aigua, què anirien a rebaixar els impostos que paguem com si fòrem rics i no anirien eixos diners a FCC -Aqualia- en mans de mexicans i australians.

El descontrol que té el gobern del PSOE, i els anteriors del PP i PSOE és total; també és pot incloure Ciudadanos, ja que Sedano va ser alcalde del PP i és va pasar a Ciudadanos en un acte de total “coherència” política; com dic el descontrol(*) és total, ja que per exemple desdfe 2001 a 2003, segons les xifres que ells mateixa aporten, han “desaparegut” 5.000 contadors d’aigua què directa o indirectaent han costat 50 mil.lions de pesetes als alcoians.

Com tot aixó no m’agrada i crec en la gent bona i honrada, en la cultura, en els serveis totalment públics al 100 % -no mixtes- com vol el PSOE, en fer una ciutat “amable” com va dir la millor candidata que puga haver per Alcoi, Naiara, votaré a PODEMOS.

Recordar que aquets dies eixiràn els companys de PODEMOS per a informar de tot el que és farà amb els vostres vots i aneu directament a parlar amb elles i ells, i exposar-los les vostres inquietuts, perquè estàn fent un treball que com en els icebers tan sols és veu una mínima part.

(*) Dic descontrols dels governs municipals del PSOE i PP perquè són els dos partits què han governat Alcoi, al cap d’ells: Sanus, Peralta, Sedano i Francés -sòna a equip de tercera divisió-.Segons la memòria de FCC-Aqualia periode 2001 a 2003, és van substituir 26.132 contadors; segons l’Ajuntament, mateix periode 20.885? És a dir vaig posar “desapareguts” 5.247, a lo millor en compte de desapareguts tendria que haver deixat que cada lector li posara el nom que li vinguera al cap: i el que van costar els 26.132 està possat com a gasto (940.000 €) i repercuteix en els estudis de tarifes de l’aigua dels alcoians. Fetes aclaracions, per si algú d’ofici vol  intervindre.

Font: Miguel Ripoll./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *