foradia barnasants

Siryan Nürg: la denúncia contra l’assetjament sexual a través del rap

L'artista alcoià Siryan Nürg publica el seu nou treball, el tercer dins la saga 'Malas Almas', centrat en la luxúria com a pecat capital

L’artista alcoià Siryan Nürg torna a fer un ús intel·ligent del rap per denunciar, en aquesta ocasió, una violació. Es tracta del tercer capítol dins de la seua obra Malas Almas, dedicada als pecats humans capitals. 

La luxúria és la protagonista d’aquesta cançó, narrada des del punt de vista d’un pare -també ho és el mateix autor-, que intenta recuperar a la filla que tenia abans que li succeïren els fets. 

Junt a l’autor, Jordi Cantó Such, encarregat de la gravació i el muntatge audiovisual, de la mà de la marca Son X Visual Projects. Entre els actors, trobem a Ángela Navarro Martínez, protagonista de la dramàtica història, i a David Sánchez Pacheco, en el paper de l’assetjador. 

Aquest vídeo va ser gravat al maig de 2017 i, per motius personals, no ha pogut veure la llum abans. L’autor alcoià remarca que “han intentat fugir de morbositats i continguts similars”, però la temàtica “és la que és” i no entenen aquest vídeo sense fer sentir com a mínim ¨incòmode¨ a l’espectador, sabent que pot arribar a ferir sensibilitats. Insisteix Siryan, aquest tercer capítol de la seua saga, que ja ha parlat de la peresa i la violència de gènere en les dues primeres edicions, aborda ara un problema que lamentablement, ha sigut moltes vegades silenciat per part de les víctimes, per por de la reacció de la societat, la qual ha assenyalat moltes vegades com a culpable a qui l’ha patit.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *