foradia subscriutegrat

10.000 persones utilitzen piscines municipals en la primera quinzena d’obertura

Ja han fet el bany 371 persones més que l'any passat i ha hagut un increment de 248 bons de temporada respecte a la temporada anterior

Les tres piscines municipals d’Alcoi han acollit durant la seua primera quinzena d’activitat a 9.968 persones, millorant les xifres de l’any anterior en 317. La que major nombre de visites ha rebut és la piscina municipal José Trenzano, amb 4.770, seguida per la del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, amb 3.542, i la del Poliesportiu de Batoi,  amb 1.656 persones. Dins de la xifra total es comptabilitzen també els 1.490 bons de temporada, la venda dels quals s’ha incrementat en 242 respecte a la campanya anterior. Per franges d’edat, les persones de 6 a 16 anys constitueixen la franja d’edat més nombrosa, amb 4.325.

L’Ajuntament recorda que aquest és el segon any en què les tres piscines municipals han obert alhora, ja que anteriorment s’obrien de manera esglaonada al llarg de la segona quinzena de juny. Una de les novetats que presenta el servei enguany es troba en les mesures de seguretat, que han millorat amb la instal·lació de 8 càmeres.

En relació al nombre d’usuaris, recorda el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, que “l’objectiu de l’Ajuntament no és incrementar la xifra d’assistents, ja que aquesta depèn en gran part de la climatologia i no de la inversió que es faça, encara que seguirem millorant aquests espais municipals”. El vertader objectiu, continua Reig, és “garantir l’accés a les piscines públiques de propietat municipal al llarg de l’estiu, que les persones usuàries tinguen les màximes comoditats i unes instal·lacions com toca”.

L’objectiu dels bons de temporada

Per complir aquests objectius es van crear els bons de temporada que cada any estan tenint més acceptació, passant de 992 venuts en 2017 a 1242 en 2018, i a 1490 en 2019. També es fan diverses activitats, com l’entrada puntual gratuïta pels menors de 16 anys, que han gaudit d’activitats infantils amb inflables en la piscina. Les activitats i l’entrada gratuïta per aquest tram d’edat es repeteixen els dijous 11 i 25 de juliol i el 8 d’agost.

A més a més, les portes de les tres piscines s’obrin de forma gratuïta per a totes les persones majors de 65 anys tots els dilluns de juliol i agost.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *