foradia subscriutegrat

Alcoi programa noves visites dins la ruta europea de cementeris

El primer cap de setmana de juny engega un seguit de visites que mostraran l’arquitectura del cementeri tant per la nit com pel dia

El cementeri municipal d’Alcoi Sant Antoni Abad obre les seues portes per compartir amb veïns i visitants la seua vessant artística i també històrica. El motiu és la setmana europea dedicada a aquestos espais, que es va engegar el passat 24 de maig i finalitza aquest 2 de juny. El cementeri d’Alcoi, que porta des de 2012 amb aquest segell d’excel·lència reconegut a escala europea, ha preparat a més a més diverses rutes guiades.

El primer dissabte de juny comença amb una ruta nocturna, de huit a deu de la nit, sota el títol Alcoi, ciutat dormida, a càrrec dels historiadors Elisa Beneyto i Lluís Vidal. Aquesta activitat es repetirà el diumenge 2 de juny, però en horari de matí, d’11 a 13 hores. Altres dues rutes, previstes pels dissabtes 1 i 8 també d’aquest mes, tindran lloc de 12.30 a 14 hores de la vesprada. Al front de les mateixes es troba l’empresa local Guiarte con Arte i porten el nom de A l’ombra dels ciprers.

Els interessats/des poden inscriure’s a qualsevol de les rutes mitjançant la Tourist Info.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *