foradia pressupostparticipatiualcoi

El CEEI i IVACE tornen a reconéixer la innovació empresarial

Els guardons valoren la iniciativa empresarial més innovadora i la trajectòria més destacada · Fins al 18 de juny estarà oberta la convocatòria a la web del CEEI València

El Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial han convocat la 22a edició dels Premis CEEI-IVACE València 2019. L’objectiu de la iniciativa és identificar, reconéixer i acompanyar a les empreses innovadores existents a la província de València i les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla. Els candidats han de complir, entre altres, criteris generals com la diferenciació i originalitat de l’oportunitat de negoci, la viabilitat tècnica i comercial del projecte empresarial, el nombre de llocs de treball creats fins hui i la seua política de RH, etcètera.

El reconeixement a la innovació
Els Premis CEEI-IVACE València concedeixen ajudes econòmiques i assessorament en dues categories diferents: creació d’empresa, amb accèssits per a dos finalistes, i trajectòria empresarial. En tots dos casos, a més del reconeixement que suposa aquest guardó i la dotació econòmica de 2.000 euros en cada categoria, el guanyador obté assessorament personalitzat, ajuda en la cerca de finançament, difusió i promoció.

Els premis CEEI-IVACE es convoquen des de l’any 1997 a la província de València i des de llavors han reconegut el treball de més de 30 empreses valencianes innovadores.
Els emprenedors i empresaris que vulguen presentar les seues iniciatives empresarials tenen de termini fins al 18 de juny de 2019 per a enviar la seua candidatura de forma online en la pàgina web ceei-valencia.com.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *