lasarga ajualcoitel

L’Ajuntament d’Alcoi fomenta una ciutat lliure de plàstics

El cap de setmana del 8 i 9 de juny l'Ajuntament prepara un stand al poliesportiu Francisco Laporta

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, l’Ajuntament d’Alcoi ha impulsat la campanya Desplastifica’t, un projecte per disminuir l’acumulació de deixalles de plàstics al nostre planeta, i en concret, a la ciutat d’Alcoi. Serà a través d’un stand que s’instal·larà el dissabte 8 de juny, de 10 a 21 hores, i el diumenge 9, de 10 a 14 hores, al Poliesportiu Francisco Laporta, amb motiu de l’esdeveniment Sport en 3D.

Conscienciació amb el medi ambient

Des del passat mes de març s’ha implantat un nou servei de recollida porta a porta de la fracció envasos a empreses i centres educatius que, de forma voluntària, s’han volgut adherir. La recollida es fa una vegada per setmana, el dimarts de matí, dipositant borses comunitàries de color groc a l’entrada de l’empresa o escola.

El servei es va iniciar amb 12 usuaris, que ha anat creixent fins arribar a 20 en l’actualitat. La intenció és promocionar que les empreses i escoles facen aquesta separació selectiva en orige i augmente la qualitat de les fraccions que la ciutat d’Alcoi aporta a les plantes de tractament.

Aquest nou servei s’ha complementat amb l’entrega als centres educatius de contenidors de 120 litres amb tapa de color groc per a facilitar la recollida en les seues instal·lacions. També s’estan repartint aquestos contenidors diferenciats de forma progressiva en edificis de serveis municipals.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *