foradia subscriutegrat

Ontinyent organitza un encontre enfocat en els més desfavorits

La plaça Concepció va albergar una trobada de cultures per sensibilitzar sobre cooperació internacional

Sensibilitzar a la població sobre la pobresa i el desenvolupament sostenible. Eixe era l’objectiu de les jornades de cooperació que l’Ajuntament d’Ontinyent a través del Consell Municipal va celebrar el passat divendres a la plaça de la Concepció.

Cuidar i estimar la varietat entre cultures. La regidora de Cooperació, Katty Ushiña, que acudia a la jornada, descrivia aquesta activitat com “festiva i solidària” que serveix per mostrar a la societat ontinyentina la “riquesa i diversitat associativa” del municipi, donar a conèixer el treball que realitzen les associacions i ONGD tant en Ontinyent com en altres llocs del món, i servir “de vehicle” per a la conscienciació de la ciutadania. “Un espai on animem a totes i tots a acudir i participar dels tallers i activitats”, manifestava.

Aquesta activitat va reunir a diverses entitats del Consell Municipal (Escoles Solidàries, Manos Unidas, Fundació Vicent Ferrer, Fons Valencia, Cruz Roja i Globalmón), associacions culturals i de cooperació (Associació Arroba, AINA, Asociación de Ecuatorianos i Aldeas infantiles) on van mostrar els seus costums, productes i art. El públic assistent va gaudir de l’actuació d’un grup colombià, balls tradicional d’Ecuador, dança espanyola i flamenc a càrrec de Màsters Ballet, així com balls africans.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *