foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent s’adhereix al Pacte Mundial de les Nacions Unides

L'entitat afiança el seu compromís amb els drets humans, amb el medi ambient i amb el desenvolupament sostenible

Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent

Caixa Ontinyent s’ha adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides. Es tracta d’una iniciativa amb la qual l’entitat es compromet a fomentar la implantació i la divulgació dels Deu Principis que recull i que s’agrupen en quatre grans matèries: drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció.

Caixa Ontinyent se suma a la major iniciativa de sostenibilitat corporativa del planeta, a la qual actualment hi ha adherides més de 13.000 entitats de més de 160 països. Caixa Ontinyent s’uneix així al compromís de contribuir a la sostenibilitat del món que volem a través d’actuacions empresarials responsables, i el fa públic amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, perquè tres d’eixos Deu Principis del Pacte Mundial van referits a això: mantindre un enfocament preventiu que afavorisca el medi ambient; fomentar les iniciatives que promoguen una major responsabilitat ambiental; afavorir el desenvolupament i la difusió de les tecnologies respectuoses amb el medi ambient.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat el “compromís amb la societat des de la seua fundació en 1884″, que passa per “millorar la qualitat de vida de les persones i a garantir el futur per a les pròximes generacions”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *