foradia subscriutegrat

Alcoi contractarà un servei per a mediar en les zones vulnerables

El govern municipal ha tret a licitació el contracte del servei de mediació i intervenció socioeducativa · Les empreses poden presentar els seus projectes fins al dia 26

El Consistori ha tret a licitació el contracte del servei de mediació i intervenció socioeducativa per a la millora de la convivència en zones vulnerables de la nostra ciutat. El plec de condicions està publicat en el perfil del contractant i les empreses tenen fins al 26 de juny per a presentar els seus projectes. El valor estimat del contracte ascendeix a un total de 71.695,84 euros, per una durada màxima de 2 anys, per la qual cosa el pressupost base de licitació anual és de 35.847,92 euros.

L’objecte del contracte és la prestació del servei d’intervenció socioeducativa i mediació en zones vulnerables d’Alcoi que presenten importants indicadors de vulnerabilitat territorial i certes “bosses” d’exclusió social concentrades en edificis específics, promovent l’organització social i l’autoregulació de les comunitats veïnals. Està destinat a les zones més vulnerables de la ciutat on se situen els habitatges socials, propietat de la corporació o de la Generalitat Valenciana, en elles resideix la major part de la població en risc d’exclusió social.

Altra de les missions del projecte serà escoltar a la ciutadania i a les parts del conflicte i orientació sobre el motiu i abast de la intervenció, així com realitzar un seguiment de les comunitats veïnals en què s’intervé, registrant totes i cadascuna de les actuacions realitzades, dinamitzar les comunitats, facilitant la generació de sinergies que augmenten les seues capacitats d’autoorganització, funcionament i resolució de conflictes de manera autònoma.

“Des del departament d’Habitatge considerem essencial poder treballar la convivència en general però, sobretot, amb aquells sectors de la població més vulnerables de manera que es puga evitar i pal·liar els riscos d’exclusió social i sobretot millorar la integració i participació en els barris en els quals conviuen”, ha explicat la regidora d’Habitatge, María Baca.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *