foradia subscriutegrat

Èxit del primer més del programa Anima’t, amb vora 300 participants

• Aquest programa naix amb la intenció de dotar d’activitats als barris així com per fer valdre la presència de les associacions de veïns • El mes d’abril ha començat amb una gimcana infantil a El Sargento i continuarà al llarg del mes fins a completar les altres 8 activitats


Vora 300 participants en el programa Anima’t durant el primer dels seus tres mesos d’activitats. Han sigut 7 les activitats que s’han inclòs, entre elles sessions de contacontes i de miniolimpiades.

Aquest programa naix amb la intenció de dotar d’activitats als barris així com per fer valdre la presència de les associacions de veïns com a espais de convivència i participació.

El mes d’abril ha començat amb una gimcana infantil a El Sargento i continuarà al llarg del mes fins a completar les altres 8 activitats. Aquestes inclouen:

  • Per als veïns del Centre, un taller de cuina a la Plaça de dins el dia 11 i una visita guiada a l’Ajuntament el dia 19.
  • Per a l’àrea de la Font Roja-Camí una gimcana esportiva al parc de Cantagallet el dia 12 i una sessió de bingo i ball al centre de majors el dia 29.
  • A El Sargento, més enllà de la gimcana d’ahir, tindrà lloc un taller de cuina el dia 14.
  • Per últim, un taller de pintura familiar al barri d’Els Clots el dia 10, i un espectacle al parc de Cervantes. Aquesta última activitat inclourà classes de zumba, balls de saló, salsa i “bachata” en la zona pròxima a la marquesina de Cervantes.

L’edil de Participació, Maria Baca, destaca els avanços que aquestes activitats “estan aconseguint per tal de revitalitzar molts emplaçaments que a la ciutat es trobaven en desús”. Es mostra molt agraïda per “l’enorme passió i il·lusió evidenciada per l’alumnat de TASOCT” així com pel “caràcter voluntari i desinteressat de les associacions que participen en el programa”.

Cal recordar que les inscripcions estan obertes a tota la ciutadania i es poden formalitzar a través de les associacions veïnals de manera presencial o mitjançant el correu electrònic de cadascuna de les associacions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *