foradia subscriutegrat

El campus d’Ontinyent dedica la seua escola d’estiu a l’aigua

El regidor d'Educació, Óscar Borrell, ha presentat en roda de premsa, junt al Cap de Serveis del Campus d’Ontinyent, José Cantó, la nova edició d'aquesta escola que tornarà a tindre el campus universitari de la ciutat com a seu

L’Escola d’Estiu d’Ontinyent es centrarà aquest juliol en la importància i l’ús de l’aigua en aquesta societat moderna. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, presentava en roda de premsa, junt al Cap de Serveis del Campus d’Ontinyent, José Cantó, la nova edició d’aquesta escola, que tornarà a tindre el campus universitari de la ciutat com a seu.

L’ Escola d’Estiu, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, Fundació Campus Ontinyent, Universitat de València (UV) i Caixa Ontinyent “situa al campus d’Ontinyent i a la pròpia ciutat al mateix nivell que els campus de la UV ubicats a València i Burjassot”, en paraules de Borrell.

Fins 120 xiquets i xiquetes

En aquesta activitat, de la que es podran beneficiar 120 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, gaudiran del 1 al 26 de juliol d’activitats adaptades a les seues edats al voltant de temàtiques diverses com ara solidaritat, ludoteca, esport, cuina, tallers, natura, dinàmiques de grup, autogestió, música, piscina, biblioteca, danses, jocs i excursions. Borrell explicava que a banda del Campus algunes de les activitats tindran lloc en altres espais, com el poliesportiu, la biblioteca o espais adjacents al campus.

L’horari serà de 9:00 a 14:00 hores amb un preu d’inscripció de 130 euros, que tal com s’exposa en el full d’inscripció que s’estan repartint a les escoles i que es podrà lliurar fins al 21 de juny al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent. Els detalls del funcionament de l’escola s’explicaran en una reunió informativa el dia 25 de juny a les 19:00 hores al Campus.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *