foradia subscriutegrat

El Museu Internacional de Titelles d’Albaida, reconegut al Festival de Teatre per a la Infància de Sant Joan

El guardó reconeix la promoció de les arts escèniques, especialment el teatre de titelles i objectes, fent especial atenció a la infància.

El Museu Internacional de Titelles d’Albaida ha rebut el premi honorífic del Festival de Teatre per a la Infància de Sant Joan d’Alacant

La tercera edició del Petit teatre ha atorgat aquest reconeixement. L’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis, i la directora del Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA), Júlia Rodríguez Martínez, es van desplaçar per recollir el premi honorífic que aquest festival ha atorgat al museu per la seua tasca en promocionar les arts escèniques, especialment el teatre de titelles i objectes, fent especial atenció a la infància.

L’alcalde d’Albaida ha elogiat la tasca del personal del Museu, als quals ha animat a continuar treballant amb el mateix “esforç i tenacitat”, que al final es veuen “recompensats” amb reconeixements com aquest premi. La directora del MITA ha agraït a l’organització del Petit festival que pensés en el MITA com a mereixedor de tan alt distintiu i desitja que aquest festival perdure en el temps, ja que és un “referent de qualitat” i compleix un paper molt important formant als més xicotets com a futurs espectadors.

Sobre el Museu de Titelles d’Albaida

El Museu Internacional de Titelles d’Albaida compta ja amb 22 anys d’història. És l’únic museu de titelles que es pot visitar a la Comunitat Valenciana i el primer d’aquestes característiques creat a Espanya. En les seues dues plantes d’exposició es poden veure titelles arribats de tots els continents i personatges famosos com els ninots de Gomaespuma, els guinyols de les Noticias del Guiñol o el muppet Ulleretes, protagonista del programa Bona nit, entre molts altres.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *