foradia subscriutegrat

Finalitza la tercera European Summer School on ‘Enviromental Applications of AOPs’ celebrada al Campus d’Alcoi de la UPV

Més d'un centenar d'alumnes i professors han participat a l'encontre, celebrat a principis de juny, i on s'han impartit una trentena de classes

Durant la setmana del 3 al 7 de juny, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit la tercera edició de la European Summer School on “Environmental Applications of AOPs”.

Antonio Arques, catedràtic del Campus d’Alcoi i president del comité organitzador local, ha destacat que es tracta de “una iniciativa molt bona per a reunir el coneixement de diferents processos d’oxidació avançada de tota Europa”.

Aquesta escola d’estiu és una de les iniciatives organitzades per als doctorands, professors relacionats amb els estudis de processos d’oxidació avançada i tractament d’aigües, i tota aquella persona amb interessos sobre aquest tema. A més de l’àmbit purament acadèmic, l’organització ha proposat diferents visites per a les més de 100 persones procedents d’organismes i universitats de 18 països. Entre altres llocs, han visitat el Museu Alcoià de la Festa (MAF) o el Parc Natural de la Font Roja.

Després de celebrar-se a Salern (Itàlia) i Porto (Portugal), el Campus d’Alcoi de la UPV ha acollit la tercera edició d’aquesta escola d’estiu. Segons el comité organitzador, ha sigut l’edició on més gent ha assistit. Durant la trobada s’han impartit més de 30 classes per part de professors. A més, els estudiants i doctorands que han assistit també han tingut l’oportunitat de realitzar presentacions orals breus.

La trobada a Alcoi també ha servit per a atorgar un premi per part de l’Escola Europea de Doctorat de processos d’Oxidació Avançada (en anglés: European AOPs PhD School). El premi ha sigut per a la tesi doctoral de Rui Ribeiro de la Universitat de Porto, dirigida pel professor Adrián Silva.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *