foradia becasivace

L’alumnat de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi celebra la seua graduació

Durant aquest curs hi ha hagut 135 estudiants matriculats que han rebut el seu merescut diploma

L’Aula Magna de l’Edifici Viaducte ha acollit l’acte de cloenda del curs de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. L’acte va celebrar-se el dia 17 de juny i va estar presidit per la vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia, i Societat, Salomé Cuesta.

Enguany han sigut 135 els estudiants matriculats, i la majoria d’ells van acudir a aquest acte, on van rebre el merescut diploma. Manuel Javier Pérez, i Concepción Camps, han sigut els delegats del curs, i han aprofitat l’ocasió per a fer un emotiu discurs d’agraïment. Les classes durant aquest curs s’han estat impartint al Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’, i a l’Edifici Viaducte.

Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, Alberto Belda, regidor d’Ocupació, Empresa, i Formació de l’Ajuntament d’Alcoi; Lucia Agud, subdirectora de Formació Permanent, Títols Propis i Formació en línia, Ana Muñoz, coordinadora de la Universitat Sènior de tota la UPV, Jordi Segura, regidor d’Innovació i Societat Digital, i José María Gadea, subdirector de Dinamització Interna, i Col·legi Major del Campus han estat presents a l’acte.

A més a més, s’ha de destacar que durant aquest curs s’ha celebrat el 20 aniversari de la Universitat Sènior d’Alcoi.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *