foradia subscriutegrat

Jorge Rodríguez presenta el seu nou govern a Ontinyent de gran majoria absoluta amb sis àrees

Entre els 17 regidors i regidores, noves cares presenten el nou equip a Ontinyent

Rodríguez dóna a conèixer l’estructura d’un nou Govern “que treballarà per respondre a la confiança dipositada per Ontinyent”. Es comptarà amb 6 grans àrees de coordinació de les delegacions i es donarà major pes específic a aspectes com la igualtat o la sostenibilitat.

Són 17 regidores i regidors gràcies a “eixa confiança, tenim molt per davant per a fer i la ferma voluntat de no fallar”, destacava l’alcalde. Un govern “que és un reflexe de la societat ontinyentina, incloent una combinació de persones de totes les edats, unes amb experiència a l’Ajuntament i altra nova que ens aportarà noves formes de treballar”, assenyalava.

En l’estructura política es mantindrà el mateix sistema d’àrees existent de la legislatura que ara acaba. Entre les novetats es troba la creació d’una nova àrea: Igualtat i Govern Obert, que coordinarà Natalia Enguix. Altra gran àrea serà la de Territori i Serveis Municipals, coordinada per Joan Sanchis, qui asumirà la gestió directa d’Urbanisme i Patrimoni. La tercera gran àrea serà la de Política Econòmica, Sostenibilitat i Projectes Europeus, coordinada per Sayo Gandia, qui a més assumirà la gestió directa de l’àrea de Sostenibilitat i Turisme.

Noves cares

En la quarta àrea, Cultura, s’estrena Àlex Borrell com a coordinador, mantenint la gestió directa de les activitats culturals. La cinquena gran àrea serà la de Política per a les Persones, coordinada per una de les cares noves, Paula Soler. Finalment, es comptarà amb una sisena àrea dedicada a Educació, Esports i Joventut que coordinarà Óscar Borrell, qui assumirà la gestió directa d’Educació i Esports, mentre que Joventut serà gestionada per altre dels nous regidors, Jordi Valles.

Quant a les regidories oferides per l’alcalde a la resta de partits, cal recordar que el PP ha acceptat Cementeri i Enllumenat, incloses dins Territori i Serveis Municipals, i la proposta de delegacions a Compromís està pendent d’una segona reunió.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *