foradia pressupostparticipatiualcoi

La Festa Estellés Gandia celebra el 10é aniversari

Serà el divendres 13 de setembre, a les 20.30 h, al Mirador dels Borja, organitzada per Saforíssims Societat Literària, amb la col·laboració de Compromís per Gandia i el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Gandia

El Mirador dels Borja de Gandia acollirà la 10a Festa Estellés Gandia, el recital poètic i musical popular que ret homenatge al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés (1924-1993), una de les figures literàries valencianes més destacades del darrer segle. Serà el pròxim divendres, 13 de setembre, a partir de les 20.30 hores. Està organitzat per Saforíssims, Societat Literària, amb la col·laboració de Compromís per Gandia i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

Es comptarà amb l’actuació musical del trio format per Enrique Vercher al piano, Vicent Bruixola al baix, Àurea Vercher cantarà (o posarà veu) a poemes de l’homenot de Burjassot. Coordina l’acte, la poeta Maria Rosa Sabater, qui ha animat la ciutadania a participar-hi llegint un poema d’Estellés. Com sempre, per tal d’evitar repeticions, cal triar prèviament un parell de poemes d’Estellés, dur-los-hi fotocopiats i enviar el títol per correu electrònic a saforissims@saforissims.org.

10è aniversari

Enguany la celebració és doble, ja que celebrem els 10 anys d’història de la Festa Estellés Gandia, tot just quan commemorem el 95 aniversari del naixement de Vicent Andrés Estellés. Per a l’ocasió, Gandia comptarà amb la presència confirmada de la Secretària Autonòmica de Cultura i Esports, Raquel Tamarit.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *