foradia pressupostparticipatiualcoi

Cocentaina gaudirà aquestes festes d’ambaixadors de bandera

El passat cap de setmana es van anunciar alguns dels protagonistes que tindran les Festes de Moros i Cristians a Cocentaina. Entre ells estaran Carolina Ferre, Moisés Gil com a dissenyador del Cartell de Festes, Edu Bernabeu, director de l'Himne de Festes (2019), o Maite Barrachina Vidal que presentarà la Revista de Festes.

Com cada any, amb l’arribada de l’estiu, apleguen els mesos grans de Cocentaina, replets d’actes i de nous protagonistes.

Les festes en honor a Sant Hipòlit enguany tindran lloc entre els dies 9 i 12 d’agost. Aquest any serà Moisés Gil, reconegut escultor veí de Cocentaina i almogàver des de sempre, l’encarregat d’elaborar el cartell de festes. Podrem gaudir del cartell el dia 6 de juliol, en què se celebra la Presentació de Càrrecs festers al Pati d’Armes del Palau Comtal. Després de l’acte el cartell es penjarà a la façana del Palau perquè puga veure’l tothom. Encara que coneguen l’obra de Gil no tenim cap dubte de què l’obra serà innovadora i diferent.

D’altra banda, el passat cap de setmana la Federació Junta de Festes de Moros i Cristians va donar a conéixer el director de l’Himne de festes 2019, que serà Edu Bernabeu Valls. El contestà dirigeix actualment l’Agrupació Musical de Manacor i és professor de clarinet, a més està molt vinculat a l’Ateneu Musical, on es va formar professionalment. Ell coneix de prop el gènere de la música festera, i també ha exercit com a docent de Sent-me a Cocentaina.

Encara que hi han més persones implicades als actes festers, com són Gabriel Pascual Borràs, periodista i cap d’informatius, qui serà l’encarregat de conduir l’acte de presentació de càrrecs. Gabriel Pascual estarà acompanyat per José Rafael Pascual Vilaplana, que exercirà de mantenidor de la gala.

Més protagonistes

Per altre costat ,la Presentació de la Revista de Festes estarà dirigida per Maite Barrachina Vidal i el paper de mantenidora recaurà en Carolina Ferre Amat, contestana i coneguda periodista que actualment dirigeix la sessió de vesprada d’Àpunt Mèdia i que, en diverses ocasions, ha exercit com a ambaixadora de Cocentaina. Per últim, Marc Pasqual i Dominguez serà l’autor de la portada de la Revista de Festes.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *