foradia cdturisme

La Safor rep 40 empreses a la primera reunió de Networking

Gandia ha celebrat una trobada entre empreses de la comarca de La Safor, a través d’Urbalab, amb l’objectiu de cercar iniciatives per fer una transformació digital en les empreses

El passat divendres es va celebrar a Gandia un desdejuni de treball entre les empreses del sector tecnològic i digital de la localitat i La Safor a través de d’Urbalab Gandia, i en el marc de l’Acord Territorial de la Safor.

L’objectiu d’aquesta reunió, plantejada com una sessió de Networking B2B, ha sigut crear unes lines de cooperació amb els agents implicats en la tranformació digital de les empreses de la Comarca de La Safor. A més a més, es pretén facilitar així l’interacció amb altres empreses que són usuaries d’aquests serveis.

A la reunió ha hagut una participació de quaranta empreses on els seus profesionals han donat solucions tecnològiques i digitals per a algunes de les empreses d’enginenyeria i programari, fotografia i audiovisuals, programació informàtica o màrqueting entre altres.

D’altra banda, s’ha parlat també de la necessitat de fer visibles i accesibles els productes de les empreses. Daquesta manera es facilita l’accés tant a productes com a serveis. Una de les idees que s’han plantejat ha sigut crear un catàleg digital on poder trobar les empreses i les seues característiques. També s’ha comentat la posibilitat de celebrar una fira o congrés de tranformació digital a La Safor.

D’altra banda s’ha remarcat la necessitat de propiciar les sinergies entre els treballadors dels sectors de tecnologies digitals. El propòsit d’açò és fer més rentables els esforços i trobar noves oportunitats que apareixerien a través d’aquestes relacions, sense haver d’eixir de la comarca. Cal destacar que aquesta no és l’unica reunió de networking que es celebrarà, donat que el proper cinc de juliol a les huit del matí tindrà lloc la segona trobada de transformació digital.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *