lasarga ajualcoipresuparticipa

El PP d’Alcoi proposa mesures econòmiques per a frenar les conseqüències del coronavirus

Entre les mesures proposades està ajornar els pagaments, bonificar a les empreses que mantinguen plantilla i suspendre impostos a aturats i afectats per ERTE

El Partit Popular d’Alcoi ha preparat una sèrie de propostes econòmiques i fiscals per al Govern municipal, amb l’objectiu d’ajudar a frenar les conseqüències econòmiques que causarà aquesta crisi sanitària.

Quique Ruiz, portaveu del grup, s’ha posat a disposició de l’alcalde, Toni Francés per a col·laborar en tot el que siga necessari. “Ens trobem en una situació excepcional i hem d’actuar amb responsabilitat per a atendre les necessitats dels alcoians“, ha argumentat Ruiz.

A més a més, ha explicat que aquesta crisi obliga a l’Ajuntament a reaccionar i adoptar mesures que complementen les aprovades pel Govern d’Espanya i per la Generalitat. És per això, que des del PP proposen l’ajornament dels pagaments voluntaris d’impostos, i de les taxes durant el primer semestre de l’any. També proposa l’aplicació de bonificacions als negocis en els impostos de béns immobles, activitats econòmiques i vehicles així com les taxes de recollida de residus i de les terrasses dels bars.

Hem d’aconseguir que no es perden llocs de treball en una ciutat que no pot permetre’s el luxe de tindre més desocupats“, explica el portaveu popular.

Aquest paquet de mesures, també inclou la suspensió del cobrament de l’IBI i de la taxa de la recollida de brossa a les famílies que tinguen a algun dels seus membres afectats per acomiadaments o per un ERTE.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Una resposta de El PP d’Alcoi proposa mesures econòmiques per a frenar les conseqüències del coronavirus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *